Foodparing
Home
De Leite
De Leite
Historiek
Brouwproces
Ecologie
Bieren
Foodparing
Experience
Experience
Brouwerijbezoek
Presentatie
Beertruck
Verkooppunten
Contact
Webshop
Paljas
NL
FR
EN
Foodparing
hoofdgerecht : Varkensribstuk met gebrande pijpajuin en mousseline saus
Lees meer
vegetarisch voor/hoofdgerecht : Groene asperges, gefrituurde eidooier en zuurdesem krokant
Serveren met:
FEMME FATALE
Lees meer
voor/hoofdgerecht : Tartaar van wilde zeebaars met granny smith en tomaat
Serveren met:
CUVÉE JEUN’HOMME
Lees meer
Hoofdgerecht : Ragout van ossenstaart met rode biet en ingelegde zilverui
Lees meer
Dessert : Gemarineerde kersen met chocolade en hangop
Bereid met:
CUVÉE SOEUR´ISE
Lees meer
Aperitief met Cuvée Soeur'Ise
Bereid met:
CUVÉE SOEUR´ISE
Lees meer
Aperitief met cuvée Mam'Zelle
Bereid met:
CUVÉE MAM’ZELLE
Lees meer
Amuse : inktvis met mango en kokosroom
Serveren met:
MA MÈRE SPÉCIALE
Lees meer
Voorgerecht : Kabeljauw met venkel, appel en kamille
Serveren met:
MA MÈRE SPÉCIALE
Lees meer
Voor/hoofdgerecht : Schol met krab en schorseneren
Serveren met:
CUVÉE MAM’ZELLE
Lees meer
Voor/hoofdgerecht : Stampers met een gepocheerd ei en gepelde garnalen
Serveren met:
FEMME FATALE
Lees meer
Hoofdgerecht : Asperges à la Flamande
Serveren met:
ENFANT TERRIPLE
Lees meer
Hoofdgerecht : Filet van heek (mooie meid) met venkel
Serveren met:
CUVÉE MAM’ZELLE
Lees meer
Hoofdgerecht : Stoofvlees met friet
Lees meer
hoofdgerecht : varkenswangetjes met Cuvée Oncle Pol
Bereid met:
CUVÉE ONCLE POL
Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid.
Meer info
OK