Foodparing
Home
De Leite
De Leite
Historiek
Brouwproces
Ecologie
Bieren
Foodparing
Experience
Experience
Brouwerijbezoek
Presentatie
Beertruck
Verkooppunten
Contact
Webshop
Paljas
NL
FR
EN
Ben jij 18 jaar of ouder
Je moet minstens 18 jaar oud zijn
om deze site te bezoeken
Ja, ga verder
Nee, nog niet
Foodparing
hoofdgerecht : Varkensribstuk met gebrande pijpajuin en mousseline saus
Lees meer
vegetarisch voor/hoofdgerecht : Groene asperges, gefrituurde eidooier en zuurdesem krokant
Serveren met:
FEMME FATALE
Lees meer
voor/hoofdgerecht : Tartaar van wilde zeebaars met granny smith en tomaat
Serveren met:
CUVÉE JEUN’HOMME
Lees meer
Hoofdgerecht : Ragout van ossenstaart met rode biet en ingelegde zilverui
Lees meer
Dessert : Gemarineerde kersen met chocolade en hangop
Bereid met:
CUVÉE SOEUR´ISE
Lees meer
Aperitief met Cuvée Soeur'Ise
Bereid met:
CUVÉE SOEUR´ISE
Lees meer
Aperitief met cuvée Mam'Zelle
Bereid met:
CUVÉE MAM’ZELLE
Lees meer
Amuse : inktvis met mango en kokosroom
Serveren met:
MA MÈRE SPÉCIALE
Lees meer
Voorgerecht : Kabeljauw met venkel, appel en kamille
Serveren met:
MA MÈRE SPÉCIALE
Lees meer
Voor/hoofdgerecht : Schol met krab en schorseneren
Serveren met:
CUVÉE MAM’ZELLE
Lees meer
Voor/hoofdgerecht : Stampers met een gepocheerd ei en gepelde garnalen
Serveren met:
FEMME FATALE
Lees meer
Hoofdgerecht : Asperges à la Flamande
Serveren met:
ENFANT TERRIPLE
Lees meer
Hoofdgerecht : Filet van heek (mooie meid) met venkel
Serveren met:
CUVÉE MAM’ZELLE
Lees meer
Hoofdgerecht : Stoofvlees met friet
Lees meer
hoofdgerecht : varkenswangetjes met Cuvée Oncle Pol
Bereid met:
CUVÉE ONCLE POL
Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid.
Meer info
OK