konijn met Paljas bruin en tagliatelle

Hoofdgerecht

Ingrediënten – 4 pers.

  • 1 konijn
  • 2 flessen Paljas Bruin (33cl)
  • 2 uien
  • 3 eetlepels bloem
  • 2 eetlepels echte boter
  • 5 kopjes water
  • 2 eetlepels wilde bouillon
  • ½ kopje balsamico
  • 2 eetlepels kristalsuiker
  • tijm
  • laurier
  • zout en peper
  • 250 g champignons
  • 400 g tagliatelle

Bereiding

  • Zet een steelpan op het vuur en smelt de boter.
  • Kruid het konijn met peper en zout en bak het 5 min. aan elke kant (tot het bruin is).
  • Snijd de uien en champignons grof en bak kort samen in de pan.
  • Strooi de bloem over het konijn.
  • Blus de pan af met het bier en roer goed door, breng op smaak met tijm en laurier.
  • Giet er water bij tot het hele konijn bedekt is.
  • Voeg de balsamicoazijn, wildfond en suiker toe.
  • Roer en laat alles 1,5 uur tot 2 uur sudderen op laag vuur (zonder deksel).
  • Serveer met tagliatelle.

Serveertip

Werk af met het groen van peterselie.

Serveren met:

Paljas Bruin
Ontdek meer
Paljas Bruin
Smakelijk vol en rijk van smaak met toetsen van koffie en chocolade.
Smakelijk vol en rijk van smaak met toetsen van koffie en chocolade.
Logo De Leite - Belgian Brewery

Attention

Ce site web contient des informations sur les boissons alcoolisées et est destiné aux adultes. Veuillez donc confirmer votre âge.

Logo De Leite - Belgian Brewery
Résumé de la politique de confidentialité

Ce site utilise des cookies afin que nous puissions vous fournir la meilleure expérience utilisateur possible. Les informations sur les cookies sont stockées dans votre navigateur et remplissent des fonctions telles que vous reconnaître lorsque vous revenez sur notre site Web et aider notre équipe à comprendre les sections du site que vous trouvez les plus intéressantes et utiles.